7 aprilie spre ……….

7 aprilie o zi neagră în viața cetățenilor din Republica Moldova,

Ce au primit   cetățenii R.M. în schimbul veților pierdute ,  copiilor ,  maturilor arestați și maltratați , fetelor violate în comisariatele de poliție, ce au obținut în schimb ?

Au primit o continuare a Sărăciei, promisiune mult mai multe de cît au făcut celelalte parlamente,  doar nici cît E negru sub unghie nu au fost îndeplinite, o Democrație ce te ține cu  mîinele legate, o dictatură la care singur te suPui pentru binele lor, dar nicidecum LIBERTATE adevărată. E doar o iluzie că Presa e liberă, ea este folosită pentru Manipulare poporului de către cei ce ne conduc și cei ce vor să ne conducă.

Cine oare ne conduce , încotro ne conduce ?

Se dă mînă cu mînă pe ascuns !


Inclusiv Revolutia Franceza (1789-1799), toate, ABSOLUT TOATE REVOLTELE SI REVOLUTIILE, au fost deturnate sau create, de catre Masoneria Illuminati, [care este condusa de catre Iezuitii Vaticanului – un exemplu pentru a intari afirmatia: Adam Weishaupt, cel care a reinoit Vechile Protocoale ale Sinagogii Satanei, si a creat Illuminati, a fost decan al Universitatii iezuite din Ingolstadt… cat despre masonerie, forma ei moderna de organizare din 1717, a fost creata de Iezuiti in Anglia protestanta, pentru a avea o opozitie controlabila pe ascuns – masonii din gradele inalte, sunt Cavaleri de Malta si/sau Iezuiti 😉 ]… Vaticanul este INAMICUL !!! … restul, sunt in mare parte, niste dezimformari…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s