Societati secrete moderne V


“Nazistii i-au numit pe evrei asasini si conspiratori, dar nazistii erau asasini si conspiratori. Stalin i-a declarat pe francmasoni asasini si conspiratori si el insusi era asasin si conspirator. Cine se ocupa cu conspiratia, are de asemenea, si cea mai mare teama de ea. Lumea este mult prea complexa  pentru ca intr-adevar conspiratiile sa poata functiona”( Klaus-Rudiger Mai: Societati Secrete)

Grupul Bilderberg

In 1954, in oraselul olandez Oosterbeek, la hotelul Bilderberg, sub inaltul patronaj al printului Bernhard a avut loc o intalnire colocviala intre mai marii politicii si finantelor lumii. Personalitatile influente ale vietii publice s-au intalnit ca persoane private, intr-o confidentialitate stricta pentru a trage concluziile esentiale dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial si mai ales pentru a previziona mersul societatii dupa trasarea zonelor de influenta intre americani, britanici si rusi, fapt ce a declansat Razboiul Rece. Predicatul principal al primei intruniri a fost consolidarea democratiei in Europa si apropierea militar -economica de SUA.  De atunci, in fiecare an , Grupul organizeaza o conferinta care dureaza doua zile si jumatate, in care se discuta problemele stringente ale omenirii si modalitatile de actiune pe care guvernele si alte entintati private le pot impune in vederea asigurarii bunastarii si prosperitatii care definesc modelul occidental. Secretul discutiilor si confidentialitatea participantilor au facut ca aceasta organizatie sa figureze in topul societatilor secrete conspirationiste, care reprezinta exclusiv interesele capitalului financiar in vederea obtinerii unei puteri absolute. Grupul este suspectul de serviciu, cand vine vorba despre crizele financiare. Cea mai dura si expresiva caricatura impotriva bilderbergilor este cea aparuta intr-un ziar central din Germania, care ii infatiseaza pe Angela Merkel si Gerhard Shroder, pe post de cai inhamati la trasura Bilderberg…

Reclame

Despre ceasulmintii

Daca vei urmări acest blog vei învățat să nu fii ca toți ceilalți, sa nu mai stai în efect de turmă !!! Pace în inimele voastre.
Acest articol a fost publicat în Societăți secrete moderne. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s