Teoria Conspiratiei IX. MJ-12: cel mai secret grup ocult?


Partizanii scenarilor conspirationiste sunt siguri ca anul din 1947, avem dovada existentei extraterestrilor. Baza Aeriana Roswell avea sa fie cunoscuta in toata lumea dupa ce a asistat la prabusirea unui obiect zburator neidentificat, cu un echipaj ciudat la bord. Efervescenta audientei a fost repede linistita de autoritati care au negat totul dupa trei zile, incercand sa demonstreze ca a fost vorba despre un balon meteorologic care a infierbantat imaginatia publicului, ramas fascinat de emisiunea radiofonica a lui Orson Wels: Razboiul Lumilor. Presedintele Harry Truman a organizat un grup format din 12 militari, consilieri stiintifici si strategi pentru a studia ramasitele. Grupul a fost numit Majestic Twelve, a fost clasificat Ultra Top Secret si si-a inceput cercetarile in zonaWatertown din Nevada, mai cunoscuta ca si Area 51. Intre anii 1953 si 1954, presedintele Eisenhower a extins activitatile MJ-12 insumandu-le Proiectului Grudge sub patronajul MAJI (Majority Agency for Joint Inteligence). Teoreticienii politicii paralele sunt de parere ca toate activitatile MJ-12 au condus administratia americana la negocieri cu o civilizatie nepamanteana. Principala suspiciune vizeaza un schimb periculos: experimente extraterestre biologice pe oameni si animale in schimbul furnizarii de tehnologie ultra-avansata. Se crede ca prin Proiectul Garnet, MJ-12 are misiunea de a cenzura ori ce informatie credibila despre extraterstrii si de a sterge toate urmele contactelor de gradul III. Pentru a-i reduce la tacere pe cei care ar dori sa sparga aceasta cenzura teribila, MJ-12 ar fi pus la punct Proiectul Delta din care fac parte, faimosii man in black!

O alta teorie se bazeaza pe alte suspiciuni, si anume ca MJ-12 are misiunea de a cenzura progresul nostru tehnologic, intru-cat stie ca stramosul lui Hommo Sapiens a cunoscut o dezvoltare tehnologica net superioara noua, dar utilizarea ei in scopuri meschine a creat un haos planetar care a distrus totul: potopul si alte extinctii! In sfarsit, cel mai amuzant scenariu considera ca MJ-12 este un serviciu de spionaj anti-iezuit, care are misiunea da a scoate din arhivele Vaticanului, acele secrete ale stiintei care ne pot ajuta sa progresam, dar pe care Papalitatea le tine secrete, tocmai pentru a nu-si pierde autoritatea si puterea pe care o are peste aproape 1,3 miliarde de catolici!

Reclame

Despre ceasulmintii

Daca vei urmări acest blog vei învățat să nu fii ca toți ceilalți, sa nu mai stai în efect de turmă !!! Pace în inimele voastre.
Acest articol a fost publicat în Teoria Conspirației. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s