7 aprilie, e ascuns, (Video)


7 aprilie o zi neagră în viața cetățenilor din Republica Moldova,

Ce au primit   cetățenii R.M. în schimbul veților pierdute ,  copiilor ,  maturilor arestați și maltratați , fetelor violate în comisariatele de poliție, ce au obținut în schimb ?

Au primit o continuare a Sărăciei, promisiune mult mai multe de cît au făcut celelalte parlamente,  doar nici cît E negru sub unghie nu au fost îndeplinite, o Democrație ce te ține cu  mîinele legate, o dictatură la care singur te suPui pentru binele lor, dar nicidecum LIBERTATE adevărată. E doar o iluzie că Presa e liberă, ea este folosită pentru Manipulare poporului de către cei ce ne conduc și cei ce vor să ne conducă.

Cine oare ne conduce , încotro ne conduce ?

Se dă mînă cu mînă pe ascuns !


Inclusiv Revolutia Franceza (1789-1799), toate, ABSOLUT TOATE REVOLTELE SI REVOLUTIILE, au fost deturnate sau create, de catre Masoneria Illuminati, [care este condusa de catre Iezuitii Vaticanului – un exemplu pentru a intari afirmatia: Adam Weishaupt, cel care a reinoit Vechile Protocoale ale Sinagogii Satanei, si a creat Illuminati, a fost decan al Universitatii iezuite din Ingolstadt… cat despre masonerie, forma ei moderna de organizare din 1717, a fost creata de Iezuiti in Anglia protestanta, pentru a avea o opozitie controlabila pe ascuns – masonii din gradele inalte, sunt Cavaleri de Malta si/sau Iezuiti 😉 ]… Vaticanul este INAMICUL !!! … restul, sunt in mare parte, niste dezimformari…
, ei fac tot posibilul, ca Vaticanul sa nu fie demascat ca fiind ceea ce este: Păpușa Babilonului!

Reclame

Despre ceasulmintii

Daca vei urmări acest blog vei învățat să nu fii ca toți ceilalți, sa nu mai stai în efect de turmă !!! Pace în inimele voastre.
Acest articol a fost publicat în Umbra Lumii și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s