ILLUMINATI, ucigași în masă al neamului omenesc


ILUMINAŢI , ucigaşi în masă al neamului omenesc

       Actualmente se cunoaşte chiar foarte bine că sinistra elită criminală a acestei planete şi-a impus absurda religie Malthusiană a morţii ce trebuie să fie promovată cu cinism pentru populaţia acestei planete. În anul 2009 a avut loc la New York o întâlnire a unui „club secret al miliardarilor” la care au participat şi David Rockefeller, Ted Turner, Bill Gates şi alţii. Participanţii s-au focalizat cu toţii asupra temei deloc întâmplătoare „cum ar putea fi folosită averea lor pentru a încetini cât mai mult creşterea populaţiei globului.”
În ultima jumătate a secolului 20, susţinătorii eugeniei au adoptat unele politici în mod evident stranii de „control al populaţiei”. Unele dintre acestea s-au cristalizat în Studiul pentru o Securitate Naţională intitulat Memorandum 200, ce este un document de strategie geopolitică lansat în anul 1974 şi care a fost pregătit şi apoi lansat de pionii grupului Bilderberg ce este condus de familia Rockefeller-ilor împreună cu Henry Kissinger şi care ţintea să influenţeze treisprezece ţări în acest sens şi avea drept scop reducerea masivă a populaţiei prin crearea intenţionată a unor crize de hrană şi mai ales prin intermediul sterilizărilor în masă şi al războaielor.
Scopul nemărturisit al acestor ucigaşi în masă este reducea drastică a populaţiei de la 7 miliarde la numai 500 de milioane de oameni. Mai mult decât atât, ca o culme a cinismului lor criminal, ei au creat chiar un monument ce este denumit Georgia Guidestones pentru a pune în felul acesta nu numai în evidenţă, ci şi în raclă perversa lor fantezie criminală.
Consilierul de frunte al lui Obama în materie de ştiinţă şi tehnologie, John P. Holdren, a fost coautorul unei cărţi ce a apărut în anul 1977 şi care este intitulată „Ecoscience”, în care el susţinea formarea cât mai grabnică a unui „regim planetar” ce ar trebui să folosească nişte „poliţii globale” pentru a institui în felul acesta măsuri totalitare de control drastic al populaţiei ce urmau să includă avorturi forţate, programe inumane de sterilizare în masă ce urmau să fie provocate prin intermediul aprovizionării cu mâncare şi apă toxică sau care a fost în prealabil infestată cu substanţe sterilizante, precum şi inumane implanturi obligatorii pentru cupluri, spre a fi prevenite în felul acesta fecundarea şi eventualele sarcini. Cu toate că la prima vedere astfel de măsuri par a fi demente şi incredibile, totuşi astfel de măsuri sinistre au fost preconizate de către actualul consilier a lui Obama, John P. Holdren.
La ora actuală, oamenii din ce în ce mai multe ţări încep deja să înţeleagă din ce în ce mai bine că se află de mai mulţi ani sub un mârşav şi viclean atac chimic ce face parte dintr-o operaţiune de ucidere a lor lentă prin intermediul alimentelor ce sunt pline de substanţe chimice nocive, de aditivi ce le distrug imunitatea şi sănătatea. Actualmente se ştie că unele toxine mortale şi extrem  de periculoase, printre care amintim aspartamul, fluorul (ce este omniprezent în apa de la robinet precum şi în pasta de dinţi), organismele modificate genetic, impregnarea cu mercur a multor produse alimentare; prezenţa în legume şi în fructe, în cantităţi uriaşe, a pesticidelor; speciile ce sunt aberant încrucişate; produsul toxic bisphenol A (BPA); bizarii compuşi plastici profund toxici ce sunt introduşi în carnea de pui; nocivul sirop de porumb ce prezintă o concentraţie excesivă în fructoză; carnea clonată; hormonul toxic de creştere rBGH ce este folosit intensiv în cadrul procesului de creştere a bovinelor, precum şi noile specii ce au fost modificate genetic au intrat toate în dietele noastre şi în mediul înconjurător – fie că vrem, fie că nu vrem aceasta.
Prin intermediul chemtrails-urilor criminale care fac parte din anumite programe secrete ale geoingineriei, populaţia marii majorităţi a ţărilor lumii este aproape zi de zi pulverizată din aer fie cu produşi nocivi ai aluminiului, cu bariu toxic, cu stronţiu şi cu multe alte ingrediente extrem de nocive, ciudate, cum ar fi celulele sanguine roşii precum şi cu anumite ciuperci microscopice extrem de toxice. La ora actuală se ştie cu exactitate că dioxidul de sulf ce este un produs foarte toxic este pulverizat în mod intenţionat, cu scopuri criminale, într-un mod premeditat, din aer asupra populaţiei.
Farsa  ce a fost deja dezvăluită a aşa-zisei Încălziri Globale

La ora actuală este aproape evident pentru mulţi oameni că deja există un război secret şi generalizat ce a fost declanşat împotriva populaţiei acestei planete, iar farsa – la ora actuală evidentă – a încălzirii globale face de asemenea parte din acest război. La pagina 75 a unei publicaţii care a apărut în anul 1990 şi care a fost editată de organizaţia Clubului Romei (Club of Rome) şi care este intitulată „O primă revoluţie globală”, respectiva organizaţie a Clubului Romei sublinia încă de pe atunci cum ar putea fi produse, prin manipulare, anumite crize ecologice spre a influenţa şi manipula populaţia să accepte impunerea unui guvern dictatorial mondial ce urma să fie condus de sinistra elită criminală a acestei planete: „Pentru că ne aflam în căutarea unui duşman comun împotriva căruia era necesar să ne putem uni, am inventat tocmai de aceea ideea că poluarea ameninţă să provoace o  încălzire globală şi la fel ar putea fi utilizate în aceeaşi direcţie deficitul de apă, foametea şi alte evenimente de acest gen care ar putea fi folosite, după cum este necesar, spre a ne putea atinge scopurile…Pentru aceasta, am putea să spunem şi chiar ar urma să repetăm că toate aceste aşa-zise pericole au fost provocate de intervenţia umană… Duşmanul real ar apărea atunci pentru cei naivi ca fiind însăşi umanitatea” declară cu cinism raportul respectiv.  Între timp, adevărul a ieşit însă la lumină şi acesta este motivul pentru care 31.487 de oameni de ştiinţă, inclusiv mulţi doctori în ştiinţă, resping in corpore artificiala şi falsa veste referitoare la o aşa-zisă încălzire globală.
La ora actuală, pentru din ce în ce mai mulţi oameni de pe această planetă nu mai există nicio îndoială referitoare la faptul că depopularea grabnică şi masivă, chiar prin intermediul unui genocid planetar, este scopul criminal secret ce este urmărit de sinistra elită a acestei planete care a acţionat din umbră.
La ora actuală este evident şi chiar dovedit faptul că gruparea teroristă Al Qaeda este condusă de Pentagon/CIA
De curând, unele fapte ce constituie totodată dovezi incontestabile arată că gruparea teroristă Al Qaeda este o unealtă a SUA ce este folosită pe ascuns pentru anumite acţiuni teroriste de destabilizare regională. În anul 1979 gruparea Al Qaeda, sub forma unui nucleu Mujahideen precum şi al talibanilor, era după cum se ştie arma secretă a Americii în cadrul operaţiunii Cyclone. Strategul geopolitic Zbigniew Brzezinski (care face parte din Consiliul de Relatii Externe precum şi din Comisia Trilaterală şi care este un membru important al Grupului Bilderberg), care era pe atunci Consultantul Naţional pentru probleme de Securitate al preşedinţiei Carter a fost cel care a dispus să fie antrenaţi şi apoi a decis să se structureze o grupare a Mujahideen-ilor pentru a lupta împotriva sovieticilor în Afghanistan. Atunci Osama Bin Laden (sau  altfel spus Tim Osman) s-a întâlnit în secret cu agentul FBI Ted Gunderson în anul 1986, aşa cum la un moment dat a mărturisit într-un mod sincer chiar Gunderson. Mai mult decât atât, de curând, SUA a finanţat pe ascuns gruparea teroristă Al Qaeda pentru a răsturna în Libia guvernul lui Gaddafi. Cu acea ocazie, observatorii imparţiali au constat că în mod indiscutabil forţele „rebele” includeau peste 1000 de soldaţi ai grupării teroriste Al Qaeda ce se bucurau de o susţinere totală – li se ofereau arme, aveau la dispoziţie avioane, fonduri băneşti şi dispuneau de tot ceea ce le era necesar în acţiunea lor teroristă – de la SUA , Marea Britanie, NATO şi ceilalţi aliaţi. Mai mult decât atât, la ora actuală se ştie chiar foarte bine că familiile lui Bush şi a lui Bin Laden au investit împreună în grupul financiar american Carlyle.
Până la urmă adevărul a ieşit la lumină şi astfel s-a descoperit că aşa-zisa „teroare teroristă” era doar o găselniţă şi din ce în ce mai mulţi oamenii au ajuns să afle toate dedesubturile ce le-au fost ascunse despre aceasta
Dat fiind faptul că toate aceste adevăruri şocante şi pentru ei foarte deranjante au ieşti la iveală, devine din ce în ce mai dificil – şi în curând va fi imposibil – pentru aceşti criminali globalişti, ce urmăreau să întroneze un regim fascist planetar, să mai folosească metodele lor viclene de inducere a spaimei în masele naive de oameni prin aşa-zisa „teroare teroristă”. Kurt Haskell s-a asigurat că se va afla şi va fi făcut public faptul că incidentul ce a avut loc cu ocazia sărbătorilor Crăciunului pe un aeroport din SUA, atunci când s-a descoperit că un bărbat purta o bombă în lenjeria intimă, a fost de fapt o farsă implementată chiar de către cei din cadrul guvernului şi care era menită să-i sperie din ce în ce mai mult pe cetăţenii americani, astfel încât aceştia să accepte impunerea unei noi „măsuri de securitate” ce presupunea ca pasagerii să fie rând pe rând scanaţi şi chiar dezbrăcaţi.
De asemenea, poporul american nu s-a lăsat înşelat de falsul plan ce a fost conceput şi realizat de către FBI şi DEA (Drug Enforcement Administration – Administraţia executivă a medicamentelor) pentru a-i înscena unui comerciant iranian de maşini la mâna a doua un aşa-zis asasinat, pretinzând că el ar fi încercat să organizeze un asasinat pentru a justifica în felul acesta un atac militar fulger asupra Iranului. În felul acesta, datorită unui concurs de împrejurări, adevărul a ieşit la iveală şi respectiva înscenare a fost demascată.
Media Alternativă ce funcţionează mai ales pe internet a făcut posibilă biciuirea Noii Ordini Mondiale prin dezvăluirea secretelor ei criminale şi cutremurătoare
Secretarul de stat Hillary Clinton a făcut de curând în mod indirect o confesiune tacită în timpul unei întâlniri de lucru a comitetului de Priorităţi a Serviciului de Politică Externă al SUA, declarând că Departamentul de Stat are nevoie de mai mulţi bani deoarece complexul militar-industrial al SUA „pierde informaţiile de război” care sunt apoi demascate de media alternativă.

Întocmai ca o sticlă de Chateau Cheval Blanc din anul 1947, ce se bucură de un real prestigiu, mass-media alternativă – ce activează mai mult pe internet – devine din ce în ce mai solicitată, deoarece este considerată a fi tot mai bună. La ora actuală se ştie că cercetătorii şi jurnaliştii talentaţi ce sunt lipsiţi de obligaţii faţă de stăpânii corporaţiilor mass-media controlează Fereastra Overton. Ideile care mai demult erau considerate a fi radicale, cum ar fi suspendarea neîntârziată a activităţii Băncii Rezervei Federale, ce este o bancă privată, precum şi expunerea adevărului cu privire la farsa despre aşa-zisa „teroare teroristă”, sunt acum discutate de un număr din ce în ce mai mare de oameni într-un mod liber.
Atât furnizorii de informaţii cât şi cercetătorii competenţi prevestesc deja înfrângerea inevitabilă a Noii Ordini Mondiale
La ora actuală este cvasi-evident că atât aşa-zisa elită a iluminaţilor ce acţiona până nu demult numai din umbră, precum şi tabăra globaliştilor nu se mai bucură de avantajele, ce le erau până acum atât de necesare, ale discreţiei. În felul acesta devine evident că ei şi-au jucat deja toate cărţile şi mai mult decât atât, nu mai au niciun as în mânecă.
Acum se ştie că din ce în ce mai mulţi angajaţi atât ai armatei cât şi ai guvernului devin fără teamă furnizori de informaţii secrete care ajung în felul acesta la masele de oameni ce află totul despre planul fascist criminal ce li se pregăteşte.
Este semnificativ că agentul FBI Coleen Rowley a dezvăluit rateurile în mod evident voite ale FBI-ului de a preveni aşa cum ar fi fost necesar evenimentele de la 9/11.
În perioada imediat următoare evenimentelor ce au avut loc la  11 septembrie 2001, atunci când Coleen Rowley a dezvăluit mai multor membri ai FBI din alte divizii sau care proveneau chiar din cartierul general al FBI despre culisele evenimentelor de dinainte de 11 septembrie cu privire la investigarea lui Zacarias Moussaoui, prima întrebare pe care i-au pus-o chiar colegii săi (ce erau membrii FBI)  a fost „De ce?” – „De ce ar sabota în mod deliberat un agent FBI un astfel de caz grav?” (Acest agent afirmă: acum ştiu că nu ar trebui să fiu lipsit de respect în această privinţă, dar mi-am dat seama că aceşti membrii ce se aflau se pare într-o totală ignoranţă, unii dintre ei chiar făceau glume de genul: «Da, este cât se poate de clar, persoanele cheie din personalul nostru FBI sunt în mod evident spioni sau cârtiţe ce lucrează de fapt pentru Osama Bin Laden! Doar aşa ar fi putut fi subminate eforturile  biroului FBI din Minneapolis !»”)
Toate acestea sunt suspect de asemănătoare cu evenimentele ce au avut loc în anul 1993, atunci când a fost bombardat World Trade Center şi când anumiţi indivizi din cadrul FBI-ului au refuzat să-l lase pe informatorul lor Emand A. Salem să oprească atacul.
Locotenent-colonelul Anthony Schaffer a făcut publică existenţa programului Able Danger care l-a identificat pe pretinsul hijacker principal al evenimentelor din 9/11, 2001 Mohammed Atta cât şi pe alţi trei ofiţeri Al CIAeda ce operau în Statele Unite înainte de evenimentele care au avut loc la data de 9/11, 2001.
La ora actuală peste 1600 de arhitecţi şi ingineri sunt de părere că versiunea oficială asupra a ceea ce s-a petrecut la data de 11 septembrie 2001 este doar o farsă şi sute de oficiali guvernamentali sunt de aceeaşi părere….

VA URMA

Susține http://www.ceasulminții.wordpress.com

Reclame

Despre ceasulmintii

Daca vei urmări acest blog vei învățat să nu fii ca toți ceilalți, sa nu mai stai în efect de turmă !!! Pace în inimele voastre.
Acest articol a fost publicat în Umbra Lumii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s