Rezistenta față de tirani este credința față de bunul Dumnezeu


Strategia în 7 pași

1. Rugaciunea

Adâncește-te cât mai mult în profunzimea sufletului tău ți conectează-te la sinele tău divin, forța creatoare a universului. Cere claritate, ghidare și putere. Amintește-ți că puterea rugăciunii este mai mare decât puterea urii. Dacă există un timp care e cel mai potrivit pentru a ne pune deoparte egoismele și a cere ajutor, acum este acel timp.

2. Fiti constienti de jocul fortelor ascunse

Membri ai Iluminati, Francmasoneriei, Skulls and Bones și alte societăți secrete și oculte, aceste persoane din elită cu minți deformate, au creat această mare iluzie, au creat această extraordinara frică, prin care noi suntem privați de a vedea acțiunile lor teribile și au creat-o cu un succes incredibil.

Evenimentul de la 11 septembrie 2001 nu este punctul culminant al dramei, este abia începutul. E foarte probabil ca și alte evenimente Hegel-iene să aiba loc – Problema – Reacția – Soluția. Filozoful german a creat prima dată această trilogie: creeaza o problemă ( 9/11), așteaptă reacția la ea (ura împotriva teroriștilor) și apoi vino cu soluția (războiul contra  Irakului). Dacă vom continua să vegetăm, ca și până acum, “soluții” noi vor fi fabricate și vor veni la noi ca ”de la sine înțelese”.

3. Acumulați cât mai multe informații
Francis Bacon: “ Cunoașterea este putere”

Informațiile din acest articol sunt doar câteva dintre multele disponibile, la fel de teribile și de șocante.

4. Împărtașește cu ceilalți descoperirile tale

Prieteni, familie, colegi, toți cei cu care aveți o relatie de suflet trebuie să știe despre aceste lucruri. Acesta este un foarte bun start. Unii dintre ei nu vor putea primi informațiile, dar fiți siguri că, în fiecare zi, tot mai mulți și mai mulți oameni se trezesc si realizează minciunile care le sunt puse pe tavă bine aranjate, manipularea și probele fabricate cu care “elita” îți justifică acțiunile.

Fiecare dintre noi este capabil să realizeze această răspândire a informațiilor. Asta ne cere timp și energie, dar bucuria de a vedea și alți oameni trezindu-se este o rasplată foarte mare.
Sa ne creăm web site-uri, grupuri de discutii, chiar televiziuni. Sa alocăm timp și resurse pentru asta, fiecare după propriile posibilități. Să NU ne subestimăm! Depinde de NOI toți ce viitor vom avea cu toții și numai împreuna putem reuși să-l facem mai bun.

Să spunem NU manipularii și controlului minții!

5. Înceteaza să mai fii părtaș la jocul lor

Suficiența este cuvantul cheie. Nu trăiti pe credit. Arma numărul 1 cu care ei ne controlează , ne fac sclavi, este puterea financiară: BANII.

Nu le mai cântați în strună. Politicieni, tirani, dictatori, toți vor sa fie mereu în centrul atenției. Mass media  este plină de “vedete”. Închideți televizorul. Cu adevărat este un aspirator de minți. Încetați să spirjiniți această “biserica a Hollywood-ului “

Acum e timpul pentru ca oamenii să devină suverani pe destinul lor, să îți creeze propriul sistem de comunicare, școli, afaceri, economii bazate pe dezvolatre durabila și pe valori divine. “Trebuie ca oamenii sa fie ceea ce sunt nascuti sa fie: Liberi si Independenți!” (J.F. Kennedy)

Focalizați-vă atenția pe lucrurile cu adevărat bune ale vietii, ca valori autentice tradiționale.Cumpăra produse de la tine din ţara sau cele făcute cu credinţa de fratele tău.

6. “Iubiți-i pe toți și serviți-i pe toți”!

Acesta este pasul extern pe care trebuie să-l faceți. Eliminați frica și manifestați dragostea, pentru voi înșine, prieteni, familie, și chiar dușmani. Ajutați-i pe cei mai puțin norocoși decât voi. Trăiți în prezent, detașați-vă de rezultatele acțiunilor voastre, cu multă credință în Dumnezeu.

Dovediți curaj, putere, înțelepciune.

7. Bucurați-vă de viață!

Mergeți afară, în natură, respirați adânc, petreceți timp cu prietenii, familia, jucați -vă și, mai ales, râdeți. Este ceea ce ei încearcă să vă oprească să faceți.

Sa ne TREZIM aici și acum! Să-i ajutăm și pe ceilalti să se trezească.
Să cream împreuna viitorul! Depinde de NOI!

La final vreau să ascultați acestă melodie, are versuri  invadate de adevăr

Reclame

Despre ceasulmintii

Daca vei urmări acest blog vei învățat să nu fii ca toți ceilalți, sa nu mai stai în efect de turmă !!! Pace în inimele voastre.
Acest articol a fost publicat în Utile. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s