Sișu Tudor


În articolul ce urmează vreau prezint din puținele amănunte ce le cunosc din viața unui golan adica a unui om liber, liber la gând, la cuvânt, la faptă.Care și-a plătit păcatul mult prea mult, dar asta e, sistemul e crud cu cei ce bagă adevăr.El a făcut asta în mod mai frumos, adevăr în rime și ritm.

Tudor Sișu s-a născut în data de 21 noiembrie, 1977 în București. Nu și-a cunoscut tatăl, doar mama, care lucra până noaptea târziu, motiv pentru care a trăit mai mult pe străzi. În 1996 a înființat formația Il-egal, iar un an mai târziu din cauza unor neînțelegeri, a intrat în La Familia. „Îmi place să fiu lider, în cartierul meu am învățat să fac bani din orice” – spune el. În ceea ce privește scandalul în care a fost implicat, spune că cine vrea să audă parerea sa despre droguri, să asculte melodia „Drogul Meu”. Printre preferințele sale se numără 2 Pac, Snoop Dogg, Warren G, Mc Eight, Siem, 50 Cent, Eminem, Nate Dogg, Cypress Hill și Linkin Park. De asemenea, se declară pasionat de istorie, mai ales de cea a celui de-al doilea război mondial.
În 2003 Sişu este arestat pentru consum de droguri şi este condamnat la 3 ani de inchisoare, o lovitură mare pentru întreaga mass-medie. In 2005 este eliberat condiţionat dar în scurt timp revine la închisoare, fiind găsit în posesia unei mari cantitati de droguri la doar 6 luni de la eliberare.

Cam asta e ce stiti despre Sisu, nu-i asa?

Acum haideti sa va spun ce nu stiti despre Sișu, citez din cele spuse de el :
”Sunt golan dinainte sa fie la moda sa afirimi ca esti golan. Cand mi-am dat seama? In ’90 la Universitate cand purtam o hartie in piept pe care scria “golan”. Au trecut multi ani de atunci. Am fost sus, jos, iar sus, iar jos… ca in viata. Dar am ramas golan! Golan in sensul frumos al cuvantului, adica liber. Nu ma simt parte din sistemul asta “ticalosit” si nici din altul. Pana acum tot ce am inteles eu, e ca unii oameni profita de putere in mod destructiv in loc sa se foloseasca de ea in mod constructiv. Distrugatori putem fi toti, creatori, foarte putini.

Nu am fost adeptul internetului, dar am realizat ca reprezinta o modalitate de a ma putea exprima in mod liber si de a aduce mesajul meu si al nostru nealterat. Pana acum nu m-am confruntat cu cenzura in mediul virtual, dar orice e posibil. Sincer mie imi place sa ma gandesc la noi ca la o noua Junime. Va dati seama ca asteptam un ’48 sau mai bine zis il pregatim. Daca esti gata pentru schimbare, fii alaturi de noi! Trebuie sa nu uiti ca tot niste golani au facut si Revolutia din’89, la fel ei sunt cauza mineriadelor. Depinde de noi sa nu repetam greselile care au permis transformarea sacrificiului atator oameni in ceva atat de urat ca realitatea lui 2010.”

Timpul petrecut după gratii de către acest om, la schimabat total, a citit multe și mult, cărți ale Sfinților Părinți, în urma unor trăiri personale personale încă neîmpărtăşite cu noi şi-au pus mult accentul în schimbarea sa, asta făcându-l să-l caute pe Cel de Sus , asta se observă și-n versurile sale.Cei ce-l ascultă încă din 1997 sigur simt schimbarea.Pentru mine e un exemplu, un om cu carcter,și nu simplu dar de piatră.A revenit pe picioare de la orice lovitură primită-n plină figură de la viață.Pe parcursul carierei sale muzicale, sperăm degraba să nu se încheie, a are multe albume în format LA FAMILIA, dar și solo.Colaborează cu : Dragonu’ AK-47, Cedry2k,CTC,Nimeni Altu’, Baboi, Bibanu, Shobby,Sagace,Buze,Subsemnatu,Pacha Man, Carbon, Cabron, Angeles & Giovanni, Motzu, Specii,Il-Egal și mulți alții .

Stai prin zona! Schimbarea e aproape!

SISU TUDOR (HAARP CORD)

P.S. Niciodata nu am fost prins cu o mare cantitate de droguri asupra mea. Asta ca sa incepem usor, usor sa lamurim lucrurile. Usor,usor…

Reclame

Despre ceasulmintii

Daca vei urmări acest blog vei învățat să nu fii ca toți ceilalți, sa nu mai stai în efect de turmă !!! Pace în inimele voastre.
Acest articol a fost publicat în Muzica și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s