Glanda Pineală, ce chiar nu ai știut


Glanda Pineală, misteriosul organ prin intermediul căruia  se avansează ezoteric în lumea fizică.Glanda Pineală este mare secret ținut departe de oamne de către OCULTA. Glanda Pineală este  Ochiul Atotvăzător din piramida masonică. Cum poate fi activată în scop pozitiv? Dar prin credință și rugăciune?

 

Piramida și ochiul atotvăzător este semnul ocul masonic. Este un fapt dovedit prin scrierile părinților fondatori și documentația masonică. Această primadiă și ochi atotvăzător este de fapt reprezentația Glandei Pineale sau cum mai este numit ”al treilea ochi”. În centru creierului tău este poziționată o glandă mică numită Glanda Pineală.

De ce se numește Pineală?

Pentru că are forma unui con de pin . Acesta este centrul geometric exact al creierului tău! Aceasta este foarte importantă în culturile antice.

Energia Kundalini

Kundalini este puterea divină primordială din interiorul nostru care, de obicei, este latentă, nemanifestată. În trecut au existat sfinți și călugări care au reușit să manifeste această energie, realizând minuni ca teleportarea, citirea gândurilor, invizibilitatea și altele.Această stare a fost atinsă doar prin credință și rugăciune.Sediul ei este osul triunghiular de la baza coloanei vertebrale, numit sacru (Hieron Osteon).Grecii antici, care i-au dat această denumire, i-au atribuit o semnificație deosebită, deoarece acest os ardea cel mai greu la incinerarea corpului. De asemenea egiptenii acordau mare importanță osului sacru, ca fiind lăcașul unei forțe supranaturale. Kundalini (Spirală, în limba sanscrită) mai apare încolăcită precum un șarpe și de aceea i se mai spune Puterea Șarpelui. Conștientizarea energiei Kundalini în ființa umană era considerată

de către marii înțelepți ai antichității drept cunoașterea supremă. Această cunoaștere subtilă era rezervată numai celor care atingeau un grad de puritate și sfințenie dobândite prin puterea credinței și rugăciunii. Cel care aveau acces la această cunoaștere se numea Învățător Spiritual, cel mai bun exemplu ar fi Iisus Hristos.

Funcționarea energiei Kundalini

Când treci prin această meditație Kundalini, ideea este că trebuie să înalți ”șarpele” Kundalini. Adevărată înălțare a șarpelui Kundalini o repzintă coliziunea împreună a chakrelor în acest set de sfere concentrice. Atunci când faci asta, focalizezi totul într-un punct al creierului tău. Aceasta reprezintă unirea chakrelor.

 

Chakrele sunt de fapt nivelurile pe care se găsesc funcțiile tale cerebrale și conștiința ta.Faptul că aceste Chakre există, a fost demonstrat de știință, ele mai sunt numite și centrii energetici sau centrii ai conștiinței

Prezența Glandei Pineale în vechile culturi

Vechile culturi se pare că aveau un respect deosebit pentru glanda Pineală, căci o întâlnim în nenumărate texte, picturi și monumente.Osiris, zeul luminii subterane, din mitologia Egipteană, este prezentat arătând cum energia Kundalini se urcă spre Glanda Pineală, punctul de întîlnire al tuturor energiilor.Când toate chakrele se mută în jurul capului, având în centru glanda pineală, putem avea acces la celălat tărâm (la alte dimensiuni mai înalte). În Hinduism, zeița distrugerii și dărâmării Vechiului pentru a purifica calea Noului, Shiva, are părul coafat ca un con, având încolăcit în jurul gâtului un șarpe și desenul de-al 3-lea ochi, în mijlocul frunții.

 

Zeul vinului, Bachus,este reprezentat ținând în mână un sceptru ce are în vârf un con. Alcoolul nu a fost numit întâmplător și spirt (eng spirit), cică fiind legat de spirit,pentru ca el are capacitatea de a deschide Glanda Pineală

În Matei 6.22 Iisus spune : ”Luminatorul trupului este ochiul(atenție, ochiul, adică al 3-lea ochi, nu ochii) Dacă ochiul tău va fi curat,tot trupul tău va fi luminat”

Cum acționează Glanda Pineală și suprimarea acesteia de către Oculta, zi de zi ?

Trezirea Glandei Pineale are efecte extraordinare asupra expandării conștiinței și deschide accesul la toate cunoștințele universale. Această glandă se activează după ce nu mai este bombardată de fotonii trimisi de ochi, deci în prezența întunericului. Ea emite apoi melatonimă, o substanță care calmează sistemul nervos, înainte de culcare. Stările de somn și visare sunt similare cu cea de meditație, transa, hipnoza sau experiențe mistice. Dimetriltriptamina (DMT) este o altă substanșă pe care o secretă Glanda Pineală, dând un ultim impuls în vederea deschiderii porții spirituale.

Dar iată că în vechile culturi această glandă este reprezentată prin simboluri ca cel al șarpelui, sau reprezentată la zeii subteranului în cazul Egiptenilor și cel al distrugerii în cazul Hindușilor. Apariția Creștinismului ne-a oferit însă o altă cale de a activa această capacitate pe care omul o deține. Iisus a spus : ”Eu sunt Calea, Adevărul, Viața”. Deci iată că o nouă Cale ne este oferită de a activa Glanda Pineală și ceea ce oferă activarea acesteia. Această glandă poate fi folosită și în SENS POZITIV, așa cum este efectul credinței creștine ortodoxe, dar poate fi folosită și în SENS NEGATIV, lucru care se practică cel mai probabil de vechile civilizații, iar în zilele noastre Oculta. Exact ca Focul.

În interiorul său, glanda este umplută cu apă, care în timp se calcifiază, din cauza dietei greșite, a fluorului din pasta de dinți, fluoritei din apă, sau a băuturilor gazoase.Așa se explică și scăderea interesului pentru spiritualitate a maselor, în ultimii zeci de ani, precum și creșterea numărului ateilor.

Spre final aș vrea să închei cu următoarele :

Simbolismul din Biblie, referitor la semnul fiarei, situat pe frunte (punctul negru), reprezintă situația când ești prizonier în lumea materială, fără a avea acces la cea spirituală, adică trăiești în întuneric, cum este cazul majorității oamenilor. Structura interioară a glandei pineale este similară cu a retinei ochilor, de aceea a fost numită al 3-lea ochi, sau ochiul spiritual. În absența luminii, în jurul Glandei Pineale se formează un scut electromagnetic cu rol de a izola de toate radiațiile exterioare, din spațiu-timp, în scopul de a recepționa informații din timp-spațiu. În interiorul său se formează mici molecule de microlusteri, care se transformă în unde, permițând percepția. Nu  întâmplător Glanda Pineală  are cea mai mare concentrare de sânge din corp, ci pentru că are nevoie de multă energie, pentru a se activa Substante ca LSD sau DMT, au capacitatea  de a o deschide forțat și de a-i accelera funcționarea, însă câteodată, pot duce la blocare ei, apărând halucinații.

Halucinațiile apar ca urmare a lipsei de somn, când melatonina este secretată în timp ce ești treaz. Aceasta se întâmplă în cazul bolnavilor de schizofrenie. Glanda Pineală trebuie privită ca fiind o poartă hiperdimensională naturală. Studiul timpanului urechii, a arătat că poziția este în unghi. După modelul sau a fost realizat un microfon tridimensional, apoi sunetul a fost redat în difuzoare holografice, obținându-se sunet holografic, similar cu o hologramă de lumină. Lobii urechii  au unghiurile egale cu cele ale marii piramide din Egipt, dupa care se poate forma un tetraedu regulat, care atunci când stăm așezați cu fața în sus, are în centru său, ce credeți GLANDA PINEALĂ

Privește acest video demonstrativ :

Nu-i așa că natura este mai inteligentă decât cea mai fantastică imgainiație omenească

Reclame

Despre ceasulmintii

Daca vei urmări acest blog vei învățat să nu fii ca toți ceilalți, sa nu mai stai în efect de turmă !!! Pace în inimele voastre.
Acest articol a fost publicat în Umbra Lumii și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s